Janine (52):

Anderhalf jaar geleden wist ik het even niet zo goed meer.

Na 12 jaar bij dezelfde werkgever, in dezelfde functie, was de energie en bevlogenheid verdwenen.

Ook kwam mijn gebrek aan zelfvertrouwen steeds meer naar de oppervlakte drijven. En dat op mijn 52e.

 

Nog nooit had ik “hulp”” gezocht buiten mijn eigen kring. Per toeval kwam ik in contact met Karin. Een eerste afspraak was gemaakt. Ik vond het heel spannend en merkte dat ik het heel lastig vond om over mezelf te praten.

Karin wist me al gauw op mijn gemak te stellen en duidelijk te krijgen waar mijn aandachts-/probleempunten lagen.

 

Het is ontzettend fijn om al wandelend in de natuur te kunnen sparren, je hart te kunnen luchten en zaken bespreekbaar te maken. Inmiddels zijn we een aantal sessies verder en het voelt heel vertrouwd en fijn.

Karin houdt je een spiegel voor, geeft feedback, laat je denken. Het is niet alleen de wandeling op dat moment, maar bij mij gaat het vooral daarna draaien.

 

Ik probeer dingen uit en leer iedere keer weer.

Op een rustige, nuchtere en ook vrolijke manier raakt ze bij mij de juiste snaar.

Ik ben dankbaar dat ik deze stap heb gezet en Karin heb ontmoet.

 

 

Hans (54):

Gewandeld in een fantastische omgeving met een enthousiaste coach. Karin stelde zeer goede vragen welke nog steeds aanleiding geven tot het ordenen van mijn gedachten. Deze wandeling geeft een positieve bijdrage aan mijn verdere ontwikkeling zowel zakelijk als privé.

 

 

Manja (49):

Op het moment dat ik "mijn pad kwijt was" ben ik op zoek gegaan naar hulp. Ik kwam terecht bij een wandelcoach. Ik had er geen ervaring mee, maar het leek me fijn om al wandelend te kunnen praten. En dat was het.

 

Al wandelend in de mooie, rustgevende natuur, kon ik mijn verhaal kwijt. Er werd naar me geluisterd, er werden vragen gesteld. Soms was er stilte, wat fijn was om even na te denken. Maar ook tijd voor een grapje.

 

Voor mij was Karin de juiste persoon om deze wandelingen mee te doen. Haar rust, luisterend oor, meedenken, geen oordeel geven, de goede vragen stellen... Ze heeft mij geholpen om mijn pad weer te vinden. Soms wil ik nog wel eens gaan dwalen. Maar dan denk ik terug aan de wandelingen, onze gesprekken, het "huiswerk" en vind ik mijn pad weer.